Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hahn Consulting - a honlap menedzser

It's... Blog

A humorvilág színe java, elsősorban az angol sorozatokra koncentrálva, de bemutatva más humoros produkciókat, filmeket, sorozatokat is. A blog célja a nagy nevettetők bemutatása, de esetenként a nevettetés is;-)

Friss topikok

Valami elkezdődik (remélhetőleg)

2010.01.02. 00:07 | DHOPW42 | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat humor brit angol angol humor

Üdv a blogon!

Gergő vagyok, művésznevemen DHOPW42, és ezt a blogot a sokak által imádott, istenített, zseninek tartott angol humoristák, humorsorozatok és egyéb őrültségek összegyűjtésére, felelevenítésére, elemzésére hoztam létre. Mert az angol humor jó, az angol humort nem lehet nem szeretni... najó, lehet nem-szeretni, de aki szereti, az szívből imádja! Legyen szó abszurdról, legyen szó fekete humorról, legyen szó börleszkről vagy balga szóviccekről, az angol komikusok nem tudnak hibázni, és mindenből kihozzák a maximumot. És ezt még itt a Kárpát-medence mélyén, Magyarországon is tudjuk értékelni.

Talán van is valami közös ezekben az őrült angolokban és bennünk: mindkettőnk országa földrajzilag elzárt, és mindkét országban morcosak az emberek. Éppen ezért hiszem azt, hogy a magyarok képesek megérteni és szeretni azt, amit brit zsenijeink a világra zúdítanak.

Szeressük hát az angol humort! És ha érdekel titeket, Olvasókat a téma, akkor kövessétek az It's... Blogot, mert ennek célja az angol humor imádata és - lehetőleg - részletes bemutatása. Sorravesszük a legnagyobb zseniket A-tól Z-ig! Najó, ezt nem ígérem, de igyekszem bemutatni az ABC legtöbb betűjét.

Remélem, szórakoztatóak lesznek az elkövetkező idők mindenki számára:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ittts.blog.hu/api/trackback/id/tr31638461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása